Groepslessen

Ready to run, work on your core or play at a bootcamp?

Fun – lachen – sporten – zweten: ALL IN ONE

Bij Fonda staat plezier en bewegen centraal. We willen je de liefde voor sport doen ontdekken die je nog niet wist te hebben. Want ja, echt ie-de-reen vindt het hier plezant. Wie start bij Fonda gaat nooit meer weg, tenzij ze verhuizen naar de andere kant van het land. Hier word je niet scheef bekeken als je een oefening niet kan, maar hoor je alleen maar motiverende woorden doorheen de zaal klinken. We gaan er SAMEN voor en willen allemaal het beste voor iedereen. De eerste stap is de moeilijkste, de zaal binnen stappen. Daarna valt alle stress weg en voelt het meteen als thuiskomen. Twijfel niet langer en laat ons zien wie je bent. We kunnen niet wachten om je te leren kennen en om ons clubje uit te breiden. Bekijk hieronder ons aanbod en kies de les die het best bij je past. Go for it en schrijf je in via de webshop! >> TIJDELIJK GEEN GROEPSLESSEN WEGENS Miss. Rona <<

bootcamp-groepslessen-leuven

Wil je sterker worden én je conditie opbouwen? Dan is bootcamp zeker iets voor jou, ongeacht je niveau. Door het gewicht of de oefeningen aan te passen is het voor elk niveau haalbaar of uitdagend te maken. Wees niet bang om een eerste keer deel te nemen. Iedereen heeft ooit die eerste stap moeten zetten en er is nog nooit iemand langs gekomen die er spijt van had.

Kom samen met ons een uurtje zweten, lachen, plezier maken én ondertussen aan je kracht en je conditie werken. Toegegeven, af en toe wordt het wel eens afzien, maar voor je het weet ga je dit leuk vinden, beloofd! Iedereen is welkom, ongeacht je huidige fitnessniveau.

core-rugpijn-rugscholing

Tijdens het gedeelte ‘CORE’ wordt gefocust op het verstevigen van alle spieren die invloed hebben op een juiste houding. Dit is de basis voor een goede training. Buik-, rug- en bilspieren worden op een correcte manier aangesproken om meer lichaamsbewustzijn te creëren. Ook ademhaling komt hieraan te pas.

Deze les is ideaal als je op een veilige manier je basiskracht weer wilt opbouwen. Maar ook ter ondersteuning voor andere sporten. Ook wanneer je vaak sukkelt met rug- en nekklachten kan dit net zijn wat je nodig hebt.

run-looples-krachttraining-herent

Tijdens deze les maken we jouw lichaam klaar om veilig te lopen. Je spieren worden versterkt op een functionele manier om van jou een goede loper te maken.

De les bestaat voor het grootste deel uit oefeningen ter plaatste. Het laatste kwartier werken we aan onze conditie of techniek in een specifiekere loop workout.

boksles-boxfit-vrouwen

Leer verschillende bokstechnieken, zonder risico op een blauw oog. Werk op een leuke en veilige manier en aan je conditie, snelheid, kracht en lichaamscoördinatie. Ervaring is niet nodig. (Deze les gaat tijdelijk niet door wegens corona maatregelen)