RELOAD PROGRAMMA – GRATIS

Gedurende 28 dagen helpen wij jou om weer dichter bij jezelf te staan. Om jezelf de nodige rust en aandacht te gunnen. Het is niet altijd makkelijk om voldoende aandacht aan jezelf te geven in een maatschappij waar prestatie, snelheid en doelen centraal staan. Ga met ons weer naar de essentie. Leer opnieuw waar het leven om draait en oog te hebben voor de kleine gelukjes in het leven. Leer rust te implementeren in het dagelijkse leven en stil te staan bij wat je echt nodig hebt. 

Je brengt 28 dagen door op je yoga mat. Hetzij terwijl je een yogasessie doet, hetzij tijdens een van de andere opdrachten die je van ons krijgt. De yogamat is jouw plekje, jouw rustpunt. 

Je kan het programma uitvoeren wanneer dit voor jou past. Er is geen start- of einddatum aan verbonden.

> In samenwerking met yoga teacher Cibo Vandoren.

Schrijf je in via de knop hier beneden.

Wil je graag iets terugdoen?

Doneer een centje aan Lara en haar gezin. De donatie wordt rechtstreeks aan hen gestort. Wij zijn geen tussenpersoon. Het hoeft echt niet veel te zijn, iedere euro telt.

Doneren kan je doen op volgend rekeningnummer: BE15 0639 9222 2230 met mededeling: ‘Fonda sends light’+ je eigen boodschap.

Het verhaal van Lara is hartverscheurend en tegelijkertijd bewonderenswaardig. Lara werd zwanger van haar derde kindje. Bij de nipt-test werd ontdekt dat ze baarmoederhalskanker heeft. Ze ging er vollenbak tegenaan. Deze kanker zou haar niet klein krijgen. Maar ondanks haar strijdvaardigheid kreeg ze het hartverscheurende nieuws dat ze ongeneselijk is. Ze blijft strijden voor zoveel mogelijk tijd met haar man en drie kinderen. Wij blijven mee kaarsjes branden en hopen op tijd, veel tijd, voor haar! Lees meer over haar verhaal op Instagram: @lara.by.lara