Strong Together Challenge

Sport samen met je beste vriend(in)

Strong Together Challenge

Bij de STRONG TOGETHER CHALLENGE schrijf jij je samen in met een buddy. Jullie gaan de uitdaging aan om 4 weken lang samen te sporten. Jullie worden lid van een GESLOTEN FACEBOOK GROEP waar ook de andere deelnemers en de coach inzitten. Wekelijks krijgen jullie daar een planning doorgestuurd met de workouts en rustdagen per week.

Je kan er je vragen stellen over WORKOUTS, je tips delen en de anderen motiveren. Daarnaast is het belangrijk dat je dagelijks ‘incheckt’ om te laten weten dat je de workout hebt gedaan en hoe deze ging. Zo motiveren jullie elkaar en weet je dat je er niet alleen voor staat. Jouw BUDDY is degene waarmee je nog extra communiceert over de workouts of eventueel mee afspreekt om ze samen te doen in het echt of via video call.

Prijs: €60 voor jullie samen

Vind je geen buddy om mee samen te werken, maar wil je toch graag meedoen? Dat kan voor €40.

LEVEL 1: Dit level is voor iedereen, ongeacht of je beginner of gevorderde bent. De workouts zijn makkelijk aanpasbaar door gewicht aan te passen. Iedere week bestaat uit gemiddeld 5 workouts van +- 40 minuten. Daarnaast krijg je nog rustdagen of actieve rustdagen. Je kan de workouts eender waar en eender wanneer uitvoeren. Je krijgt een materiaallijst doorgestuurd vóór aanvang van de challenge, met de nodige alternatieven als je weinig tot geen sportmateriaal hebt thuis. Het is dus voor íedereen haalbaar om deel te nemen.

LEVEL 2: Sluit perfect aan op level 1. Je kan dus na een maand gewoon verdergaan. Je doet vanaf level 2 één workout minder per week. Iedere week bestaat uit gemiddeld 4 workouts van +- 40 minuten. Daarnaast krijg je nog rustdagen of actieve rustdagen. Je kan de workouts eender waar en eender wanneer uitvoeren. Je hebt bij dit level hetzelfde materiaal nodig als bij level 1. Het is dus voor íedereen haalbaar om deel te nemen.

 

=> Is er geen startmoment gepland voor LEVEL 1, maar wel voor LEVEL 2 en heb jij nog nooit meegedaan? Schrijf je gerust in voor LEVEL 2, want je kan ze gewoon in omgekeerde richting doen.

 

LEVEL 1: 4 januari 2021; 8 februari 2021

LEVEL 2: 4 januari 2021; 8 februari 2021

Inschrijven doe je door je level aan te kopen in de webshop. Let op dat je op de juiste datum klikt. Alle verder info ontvang je vrijdag voor de startdatum in je mailbox. Heb je ondertussen toch nog een vraag? Klik hieronder op de knop!